Frustration Island

Met “Frustration Island” duiken we onder in de wereld van de Oude Grieken en gaan we mee op zwerftocht met Odysseus (Oddie voor de vrienden) en zijn kompanen Homer (de eeuwige, zagerige verteller), Metaxa (een bloedgeile medogenloze krijger en Bjorn (een verwijfde hippie met een speciaal accent). Dit bonte allegaartje trotseert op hun 10-jarige reis een aardig stelletje meedogenloze Goden en Godinnen als Posseidon, de zeegod, de eenogige Cycloop, Penelope, Athena, Pietje de Dood, Ariadne, de blinde ziener Teresias, Achilles met zijn peesmeeker, Oidipus zonder moeder en Prot, de prins der winden.

We maken de gekste avonturen en bizarste en absurdste taferelen mee.

Deze knotsgekke bewerking van de Kakkewieten (van o.a. Dimitri Leue en Koen De Graeve) haalt de essentie uit de “Odysee”, geschreven door Homeros. Dit groeide uit tot het bekendste verhaal uit de antieke Griekse tijd en omschrijft de 10 jaar durende zwerftocht van Odysseus van Troje richting huiswaarts.

Een heerlijk knettergek theaterwerk met een knipoog dat Collectief Foe de Tejatre bracht in een co-productie en samenwerking met “Het Vierde Oor” (zie ook www.hetvierdeoor.be).